Skolbesök

SÖKER ER FÖRENING KONTAKT MED BARN 7-9ÅR?

I spåren av pandemin så kan det vara svårt att få tillbaka och/eller rekrytera medlemmar till sin förening. Det finns en ny idé om hur ni kan göra för att träffa nya möjliga medlemmar!

Vi har startat ett samarbete mellan Möckelnföreningarna, Karlskoga kommun och Rävåsskolan som syftar till att bjuda in föreningar till skolan för att visa upp er och era aktiviteter.

Denna möjlighet startar från höstterminen och ni bestämmer en eftermiddag ca kl.14-16 som passar er att besöka skolan och de ca 150 elever som finns där.

Skolan behöver kontaktas ca 14 dagar i förväg.

Till ert förfogande på Rävåsskolan finns:

• Storbildsskärm med högtalare utomhus (kan kopplas till dator/USB ) för visning av film och för att spela musik.
  • Multiarena med fotbolls-, handbolls- och basketmål m.m.
  • Öppna gräsytor
  • Asfalterade ytor
  • Närhet till skogsområdet på Rävåskullen

Anmäl er till: Sofia Olsson:

sofia.olsson@karlskoga.se, 070-416 18 96

För mer information, kontakta:

Sofia Olsson, Fritidsledare Rävåsskolans Fritidshem, sofia.olsson@karlskoga.se, 070-416 18 96

Marina Sjödahl, Föreningskonsulent Karlskoga kommun marina.a.sjodahl@karlskoga.se, 0586-614 20

Sofia Tungfelt, Möckelnföreningarna sofia.tungfelt@mockelnforeningarna.net, 070 3800715

Jag vill få Möckelnföreningrnas nyhetsbrev