Karlskoga Skateboardförening

Rampaborg / Oasen / Ekeby DIY

Styrelsemöte 26/10

Under Lördagen hölls styrelsemöte i Rampaborg. Planer på bygge är igång.
Funderingar kring skateskola eller någon form utav öppettider med handledning är i diskussion.

Nu slår vi upp portarna till Rampaborg för hösten!

Öppettider:
Måndag 19-21 Skateboard & kickbike
Tisdag 18-20 Skateboard & kickbike
Onsdag 18-20 Skateboard & kickbike
Torsdag 19-21 Skateboard & kickbike
Fredag Stängt
Lördag Stängt
Söndag 12-14 Skateboard & kickbike

Priser:
Nytt medlemskap 100kr
Säsongskort (2 sep – 1 maj) 600kr
Dagsinträde 20kr

/Styrelsen

Sommarstängt

Yes! så ligger det till mina vänner.
Nu är det sommar och skateboardarna rullar utomhus som de bör!
Vi ses på Oasen i sommar. Dock kan ni hålla utkik här på hemsidan efter akuta regnperioder med öppettider. Man vet aldrig! ha en härlig sommar allihopa!

Kultur- och föreningskalaset!

I år kör vi prova-på-skate under Kultur- och föreningskalaset i Karlskoga.
Vi kommer att befinna oss vid boforsudden bredvid brandstationen mellan 10:00-14:00
Kom och häng med oss, prova åka bräda, lägg några sköna trick på ytan!

Du är grymt välkommen!

Nyheter efter styrelsemötet!

Nu är vi äntligen redo med roliga nyheter i skatehallen.
Som ni ser till höger på sidan så har vi som tidigare nämnt fasta öppettider.
Dessa gäller både kickbike och skateboard fram till sommaren 2019.

Åldersuppdateringar

Alla som är under 10 år skall ha med målsman eller annan vuxen som kan ha uppsikt över sig.

Alla som är under 12 år måste minst ha hjälm som skyddsutrustning.

Prisuppdateringar

Vi har också tänkt införa säsongskort. Där du som medlem har möjlighet att köpa inträde för en hel säsong, som innebär från hösten när vi öppnar hallen till våren när vi stänger för sommaren.

Kostnaden kommer att vara 600:-

Är man sugen redan nu att skaffa sig ett sådant kort fram till sommaren 2019, kan man köpa ett sådant för ynka 300:-

Kioskuppdateringar

Kioskverksamheten drar igång med försäljning utav chokladbars, burkdricka och kaffe!

Sittplatser är planerade att fixas i korridoren, så att vi har en ren och fin hall.

Halluppdateringar

Ny curb/manualpad anländer snart till Rampaborg!

Tävlingsuppdateringar

Styrelsen planerar inför Kultu- och föreningskalaset den 25:e maj, mer information kommer angående detta nästa månad. Medlemmar kommer att få möjlighet att delta i dessa planer.

Parkeringsuppdateringar

Parkering hänvisas till innergården vid Ekeby blommor (p-avgift). Alternativet är att ställa sig på Möckelngymnasiets parkering.

Vi ses i Rampaborg!

Nyheter vol 1

Hejsan! igår hade den nya styrelsen möte för första gången.
En sammanfattning över allt nytt som kommer att ske i föreningen är på ingång.

För närvarande kan vi informera er att vi beslutat ha fasta öpettider. Från och med imorgon Måndag (11/3) Gäller följande öppettider fram till sommaren:

Måndagar: 19-21
Tisdagar: 18-20
Onsdagar: 18-20
Torsdagar: 18-20
Lördagar: 12-14

Både kickbikes och skateboards är välkomna under alla ovanstående tider.

Under vecka 11 kommer fler nyheter! vi ses i hallen!

Gamla brädor?

Rampaborg söker skateboards! Just det! Har du en gamal bräda som bara ligger och skräpar i garaget? Du kanske har ett par truckar i kylen? Eller ett gäng kullager under madrassen! Vi i Rampaborg är alltid ute efter extradelar till våra medlemmar. Vi försöker bygga upp en bank utav brädor som förstagångs-besökare kan låna och teståka på.

Dumpa junket hos oss!

Föreningsträff

Torsdagen den 8:e November kl.18.45 har kommunen kallat oss till en föreningsträff, på plats får vi träffa några av kommunens politiker och företrädare från Kultur- och föreningsförvaltningen i Karlskoga kommun. Några av föreningens representanter kommer att närvara och vi skulle gärna se att några av våra yngre medlemmar kunde följa med oss. Om ni skulle vilja närvara kan ni skicka ett mail till Nicklas eller Rickard för att anmäla intresse.

Yrrving@gmail.com
Rilloepo@gmail.com