PA-System

Som ansluten förening kan du kostnadsfritt låna ett komplett PA-System med mixerbord och mikrofoner

PA-System

Bose L1 Model 1S System med B2 basmodul är ett komplett, kompakt PA system av Bose som erbjuder bred ljudtäckning och ljudprojektion med klar ton och utsökt volym. Perfekt till solo musiker, grupper och vokalister. Bose L1 Model 1S System erbjuder en gedigen moduldesign som gör transportation, inställning och lagring lättare än någonsin.

Det här systemet fungerar bra för soloartister, musikband och föredragshållare. Innehåller en B1-basmodul för bättre lågbasprestanda.

Mixerbord Bose T4S ToneMatch Digital Mixer

Bose T4S ToneMatch-mixern är den perfekta digitala mixern med fyra, särksilt för band och giggande musiker. Systemet erbjuder oöverträffad kontroll och ett naturligt. övergripande ljud. Med sitt intuitiva användargränssnitt och kraftfulla DSP-motor, erbjuder T4S ToneMatch-mixern en rad högkvallitativa effekter och gör det lätt för dig atyt skräddarsy ljudet för vilken som helst scenföreställning. Alla de fyra ingångskanalerna är utrustade med högkvalitativa förförstärkare och Neutrik-XLR/TRS-anslutningar samt med omkopplingsbar fantommatning, så att du kan ansluta en rad balanserade och obalanserade källor. Bose T4S-mixerns baksida ger också två USB-kontakter för uppspelning av media och PC/Mac-gränssnittet, tillsammans med två aux-ingångar och två aux-utgångar. T4S ToneMatch Mixern omfattar en magnetisk skyddskåpa och en ToneMatch-kabel för att ansluta direkt till Bose L1 Model II och L1 Modell 1S kolumn flerhögtalararsystem.

Shure SM58

Shure SM58 Dynamic Vocal Mic används av toppartister runt om i världen. Dess förmåga att isolera sång och klippa ut bakgrundsbuller gör det till en branschfavorit.


Boknings information

Fyll i bokningsformuläret nedan så återkopplar vi till er.

Har ni frågor så kontakta:
Daniel Sanell
Webb & Medlemsansvarig
070-380 02 12
daniel.sanell@mockelnforeningarna.net

Bokningsförfrågan

Önskad utlåningsperiod

Från:

Till:

Jag har läst och godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Möckelnföreningarnas integritetspolicy.

Jag vill få Möckelnföreningrnas nyhetsbrev