Coronabidrag

Coronabidrag! Året som präglats av pandemin har medfört stora problem som gjort att nästan alla planerade aktiviteter ställts in. Mycket synd, då vi alla saknar dessa sociala och positiva möten.
För Nolsokna byalag har det tyvärr även gett ekonomiska avbräck! Därför bönar vi nu efter en ”extra slant” för att fortsatt kunna bedriva normal verksamhet nästa år. Föreningsgården har dessutom fortsatt behov av en del renoveringar (se budget).
Hoppas att du vill bidra med något lite till våra verksamheter i norra delen av Karlskoga.

Vårt bankgirokonto är 460-1647 och swish 123 344 5707

Tack på förhand!

Julgranar och kransar

Vi erbjuder möjligheten att beställa kransar, dekorationer och granar. Kostnaden är 100-200 kronor beroende på storlek.
Varorna hämtas vid föreningsgården enl. överenskommelse med Siw eller Sören.
Beställ via FB, hemsidan, Siw (070-523 4878) eller Sören (070-350 5882).
Betala helst via swish: 1233445707

Almanacka 2021

Almanackan för 2021 är nu klar.
Den finns att köpa på Källmo gårdshandel och hos Beijers bygghandel.
Du kan också köpa direkt från byalaget. Beställ i så fall via FB, hemsida,
Siw (070-523 4878) eller Sören (070-350 5882). Ge oss adress o mobil så kan vi nog leverera inom Karlskoga-området.
Den kostar 120 kronor och då ingår en lott med dragning på vårt årsmöte i februari. Betala helst via swish: 1233445707.
Vill du hjälpa till att sälja kan du kontakta någon av de ovanstående. Eftersom de flesta av våra aktiviteter är inställda framöver är vi mycket tacksamma att få hjälp med försäljningen. Kontakta i så fall någon av de ovanstående.

Höstens aktiviteter

Coronapandemin ställer fortfarande till problem för byalaget. Några av de planerade sensommar/höstaktiviterna har därför ställts in. Planeringen fram till årsskiftet ser ut som följer:

• Yogan genomförs som planerat.
  • 24 oktober – Höstfest – inställd
  • 1 november – Höststädning – genomförs som vanligt.
  • 3 november – Dagledigträff – Inställd.
  • 22 november – Julmarknad – meddelas inställd.
  • 6 december – Sånger i Advent – meddelas senare.

Nytt från Nolsokna

På grund av att mycket av verksamheten är inställd har vi beslutat att skjuta på utgivningen av Nytt från Nolsokna.
Vi planerar att ge ut nummer 2 av årets tidskrift i slutet av året.

Vindskyddet i Lokadalen

Länsstyrelsen har röjt runt den stora nedfallna granen och lagat vedskjulet vid vårt vindskydd i Lokadalen. Byalaget har städat bort grenarna som blev kvar efter granen, klippt gräset och röjt utsikten mot Trösälven.
Håkan Philipsson snickrat till nya bänkar och lagt in sittunderlägg i vindskyddet.
Har ni inte varit där är det dags för ett besök.

Vår webbadress

Som ni kanske märkt går det inte att nå vår hemsida på adressen nolsokna.se. För tillfället har vi inte tillgång till den adressen.
För att nå hemsidan skall du istället logga in på adressen  https://www.mockelnforeningarna.se/nolsoknabyalag/

Vi jobbar med att åter kunna använda den gamla adressen men tills vi lyckats med detta måste ni använda adressen ovan.
Den går ju att lägga in i er dator/mobil som en genväg och då behöver ni inte fundera.

Yogan pågår nu i Kedjeåsgården. Vi träffas varje helgfri måndag klockan 18.30.
Yogapasset är ca. 50 minuter och instruktör är Daniel. Avgiften är 50 kronor per gång.

VÄLKOMMEN!