Den 25 maj är det dags för Kultur- och föreningskalaset igen  – ett kalas för hela familjen!

Arrangemanget är ett ”knytkalas” där vi bjuder in er som aktörer att delta och därmed
bli medarrangör. Alla som medverkar bidrar med sitt inslag till kalaset. Vi hoppas därför att ni välkomnar besökarna lite extra till ert ”bord” genom exempelvis: prova-på-aktiviteter, prov-smak,
försäljning, information, musik, uppvisningar eller annat som kan locka besökare till just till er.Försäljning av relevanta varor och tjänster är tillåten (exempelvis medlemskap eller annat i en förening) likaså småskalig försäljning av ex lotter, men övrig försäljning och insamling av pengar bör undvikas. I övrigt är det sunt förnuft som gäller för att evenemanget ska bli så trevligt och lyckat som möjligt. Se detta som ett tillfälle att sprida ert budskap, genom att knyta kontakter eller rekrytera nya medlemmar.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för
Kultur- och föreningskalaset men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

Näset och Bofors
Kalaset arrangeras vid Näset kl 10-14 och Bofors stationsområde kl 11-15.
Näset ligger naturskönt vid Möckelns strand med stora gröna ytor perfekt för sig som
vill ha lite större svängrum med prova-på-aktiviteter. I år kommer vi att vara på gräsplanen
vid boulbanorna, bakom Pumphuset och där omkring. Detta för att inte bli så utspridda.

Bofors stationsområde är ett kulturområde med en park, aretarmuséet Gråbo,
två stationshus och ett café. Tillgången till lokaler under tak är begränsade men
det finns gott om utrymme i parken.

Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag
och det är nu dags att börja anmäla sig. Anmälan sker senast 28 april här.

Näset: Marina Sjödahl, 0586 – 614 20, marina.a.sjodahl@karlskoga.se
Bofors stationsområdet: Kristin Nellebo, 070-370 04 11, kristin.nellebo@mockelnforeningarna.net

Vid dåligt väder kommer B-hallen/Nobelhallen att användas för den verksamhet
som skulle ha varit vid Näset.