Dags att anmäla sig till Kultur- och föreningskalaset!

Den 25 maj är det dags för Kultur- och föreningskalaset igen  - ett kalas för hela familjen!

Medarrangör
Arrangemanget är ett ”knytkalas” där vi bjuder in er som aktörer att delta och därmed
bli medarrangör. Alla som medverkar bidrar med sitt inslag till kalaset. Vi hoppas därför att ni välkomnar
besökarna lite extra till ert ”bord” genom exempelvis: prova-på-aktiviteter, prov-smak,
försäljning, information, musik, uppvisningar eller annat som kan locka besökare till just till er.

Försäljning av relevanta varor och tjänster är tillåten (exempelvis medlemskap eller annat i en förening)
likaså småskalig försäljning av ex lotter men övrig försäljning och insamling av pengar bör undvikas.
I övrigt är det sunt förnuft som gäller för att evenemanget ska bli så trevligt och lyckat som möjligt.
Se detta som ett tillfälle att sprida ert budskap, genom att knyta kontakter eller rekrytera nya medlemmar.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för
Kultur- och föreningskalaset men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

Näset och Bofors
Kalaset arrangeras vid Näset kl 10-14 och Bofors stationsområde kl 11-15.
Näset ligger naturskönt vid Möckelns strand med stora gröna ytor perfekt för sig som
vill ha lite större svängrum med prova-på-aktiviteter. I år kommer vi att vara på gräsplanen
vid boulbanorna, bakom Pumphuset och där omkring. Detta för att inte bli så utspridda.

Bofors stationsområde är ett kulturområde med en park, aretarmuséet Gråbo,
två stationshus och ett café. Tillgången till lokaler under tak är begränsade men
det finns gott om utrymme i parken.

Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag
och det är nu dags att börja anmäla sig. Anmälan sker senast 28 april här nedan.

Näset: Marina Sjödahl, 0586 - 614 20, marina.a.sjodahl@karlskoga.se
Bofors stationsområdet: Kristin Nellebo, 070-370 04 11, kristin.nellebo@mockelnforeningarna.net

Vid dåligt väder kommer B-hallen/Nobelhallen att användas för den verksamhet
som skulle ha varit vid Näset.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Ansvarig aktör (förening, organisation, konstnär, artist mm)

Telefon kontaktperson

E-post kontaktperson

Välj utställningsplats
NäsetBofors stationsområde

Ni som valt Näset har möjlighet att låna marknadsbord (Först till kvarn! 2,20 x 60, 25 st.)
Vill ni låna marknadsbord?

Ni som valt Näset har möjlighet att låna övrigt bord. (1,50 x 70)
Vill ni låna övrigt bord?

Ni som valt Näset. Finns önskemål om el?

Ni som valt Bofors stationsområde Vilka önskemål om utrustning/material finns? Mikrofoner/el/lokal/tält/bänkar/stolar/bord. (Vi hjälper till så långt det är möjligt)

Kommer ni arrangera en offentlig uppvisning/aktivitet med en hålltid?
Gäller både Näset och Bofors stationsområde.
Uppvisning / guidning / föreläsning?
(Vi beslutar hålltiden, för att samköra med andra aktörer.)

Om ja, beskriv aktiviteten.

För att vi ska kunna marknadsföra er. Beskriv gärna lite om ert bidrag
på Kultur- och föreningskalaset.

Karlskoga kommun följer dataskyddsförordningen (GDPR) när vi behandlar dina personuppgifter. Genom att du klickar på ”Skicka” i våra e-postformulär eller e-tjänster godkänner du att Karlskoga kommun lagrar dina uppgifter. Läs mer på www.karlskoga.se/gdpr*.