Kultur- och föreningskalaset

Ett knytkalas av Karlskogas föreningsliv för hela familjen!

Kultur- och föreningskalaset är ett kalas med massor av aktiviteter för hela familjen!

Det blir en spännande dag där Karlskogas föreningar/organisationer/lokala konstnärer och artister deltar med olika inslag, som prova-på-aktiviteter, uppvisningar, musik, dans, föreläsningar, utställningar och mycket mer…

Hoppas vi ses den 25 maj 2019 kl 11-14 på Näset och Bofors stationsområde kl 11-15.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för Kultur- och föreningskalaset men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL KULTUR- OCH FÖRENINGSKALASET!

Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag
och det är nu dags att börja anmäla sig. Anmälan sker senast 28 april här nedan.

Är du nyfiken vilka aktörer som kommer finnas på områdena?

Anmälda föreningar listas ut, med en liten beskrivning av vad dem tänker göra.

Kontakt

Har du frågar angående Kultur- och föreningskalaset? Då är du välkommen att kontakta något utav oss som jobbar med.