Kultur- och föreningskalaset

Ett knytkalas av Karlskogas föreningsliv för hela familjen!

Kultur- och föreningskalaset är ett kalas med massor av aktiviteter för hela familjen!

Det blir en spännande dag där Karlskogas föreningar/organisationer/lokala konstnärer och artister deltar med olika inslag, som prova-på-aktiviteter, uppvisningar, musik, dans, föreläsningar, utställningar och mycket mer…

Hoppas vi ses den 25 maj 2019 kl 11-14 på Näset och Bofors stationsområde kl 11-15.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för Kultur- och föreningskalaset men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL KULTUR- OCH FÖRENINGSKALASET!

Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag
och det är nu dags att börja anmäla sig. Anmälan sker senast 28 april här nedan.

Vi som kommer

Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.

Kontakt