K.R.O.T.S

Karlskoga Rollspel Och Tabletop Sällskap

Nytt från oss

T-shirts

Till alla er där ute som är sugna på att ha en snygg T-shirt på er när ni lirar med era arméer eller rollspelsvänner.

Nu har klubben sin egen tröja med logga för klubben och snygg text på. Snacka med någon på klubben för mer info.

K.R.O.T.S. blir sponsrade

Vi i Karlskoga Rollspel Och Tabletop Sällskap använder mycket orginella saker för att spela våra spel.

Detta medför att sakerna vi spelar med inte finns att köpa på vilken affär som helst utan mestadels

hos speciella återförsäljare, vill du köpa sådana grejer och samtidigt stötta föreningen klicka på denna länk.

Covid uppdatering

Hej alla glada och spelsugna, nu när Covid restriktionerna släppts för Sverige så har även K.R.O.T.S. kommit igång och börjat rulla tärningar.

Om du är sugen på att delta och spela med oss så är det bara att kika in på hur man kontaktar oss för att delta i tärningsrullandet.