Kontaktservice

Kontaktservice är en ideell förening som erbjuder besöksverksamhet, följeslagare och kontaktsamtal för äldre och funktionsnedsatta människor

Internationella frivilligdagen 2023

Till dig som är en ideell hjälte

Vi uppmärksammar våra volontärer på Kontaktservice, besökare, ledsagare, aktivitetsledare, styrelse och alla andra som ställer upp och står i kiosken, klipper gräset, säljer lotter och allt annat som det kan innebära att arbeta ideellt.

Vi vill tillsammans uppmärksamma alla IDEELLA HJÄLTAR på Internationella Frivilligdagen!

När: Söndag 4:e december kl.13-15

Var: Alfred Nobels torg

Hur: Det blir musik, lotterier, tipspromenad, dans och underhållning vid stora granen. Passa på att träffa andra frivilliga och ha en trevlig stund!

Varmt välkomna att uppmärksamma alla IDEELLA HJÄLTAR runt Möckeln med oss den dagen!

Dagen är ett samarbete mellan Marknadsplats Karlskoga, Kontaktservice och Möckelnföreningarna

PS. Internationella frivilligdagen firas egentligen 5/12 men vi uppmärksammar dagen lite tidigare, dvs dagen innan 4/12.

Dagsutflykt för Kontaktservice aktiva medarbetare

Välkommen att följa med på 2022s sommarresa.

I år bjuder vi på en intressant upplevelse i försommarskrud till Askersund!

Vi bjuds på förmiddagsfika, vi går ombord på Wettervik som ligger i Askersunds hamn, kaffe/The och ostsmörgås väntar på oss.

Lunch består av inkokt Vätternlax. alternativ Tivedsrökt fläskfilé

Meddela avvikelser från menyn!!!

När: fredag den 3 juni. Bussen avgår kl. 8.00 från Nickkällans huvudentré, Hantverksgatan 5.

Vi beräknar vara åter i Karlskoga ca kl. 17.30-18.00

Anmälan senast den 25 maj till telefon 0586-617 44 eller 0586-621 34

För anhöriga eller nära vän som vill följa med på resan gäller självkostnadspris under förutsättning att det finns plats. Kontakta Liliana för mer information.

Obs: Anmälan är bindande med anledning av att vi i god tid måste beställa maten.

Varmt välkomna!

Hälsningar/ Kontaktservice styrelse och Liliana Cortes, samordnare

Våren 2022

Tillsammans med andra organisationer har vi planerat in ett stort antal aktiviteter i kalendern, men tvingats att markera flera av dem som inställda tills vidare. När restriktionerna mildras, kommer vi att starta upp dem undan för undan. Se under rubriken På Gång.

Vårens program präglas naturligtvis av den härjande Covidpandemin, därmed blir programmen preliminära och kan ändras med kort varsel.

Vi finns också på Facebook, Kontaktservice Karlskoga. Följ oss gärna där.

För närmare information, Kontakta liliana.cortesinsignares@karlskoga.se

Hösten 2021 på Diggi & Tala

Sittgympa, IT stöd, dans, musik och gemenskap.

Nu år höstprogrammet igång för Karlskogas digitala träffpunkt, Diggi & Tala.

Alla som vill kan vara med och delta.

Ta kontakt med oss! Det enda man behöver är en smarttelefon, surfplatta eller dator.

Tisdagar kl. 10.00: Digital sittgympa med Yvonne Nickelsberg från RF-SISU Örebro.

Torsdagar kl.11.00: Diggi-dans med Liliana. Kroppsutryck, dans och musik.

Diggi-kaffestund 15 minuter före varje aktivitet, då hjälper vi dig med uppkoppling.

Vill du ha individuellt stöd så tar du kontakt med oss så bokar vi en tid som passar just dig!

Vill du låna en surfplatta och prova på? Vi hjälper dig med det också!

Anmäl dig enkelt till våra aktiviteter till: liliana.cortesinsignares@karlskoga.se
Du kan också ringa till 0586-617 44 eller 0586-621 34

För eventuella ändringar i programmet, se Kontaktservice hemsida eller Facebook-sida.

Varmt välkommen!

Kontaktservice årsmöte 2021

Kontaktservice medlemmar har kallats in till årsmöte.

Även övriga medarbetare har bjudits in.

När: 16 juni kl.17.00

Plats: Källaren på Folkets hus

Anmälan senast den 10 juni till 0586-617 44

Alternativ: liliana.cortesinsignares@karlskoga.se

Diggi & Tala. Sommaren 2021

”Nu kan du sommarsurfa på digitala träffpunkten. Diggi & Tala som varit i gång sedan början av året bjuder in gamla och nya deltagare att surfa via smarttelefon, surfplatta eller dator varje torsdag i sommar. Vill du ha individuellt digitalt stöd? Hör av dig till oss så bokar vi en tid! Läs mer: https://bit.ly/3itYG8D

Kontaktservice årsmöte

Kontaktservice styrelse beslutade om att avvakta gällande årsmötet för 2021. Situationen med viruset kan förändras och om restriktionerna lättnar något, hoppas man på att kunna träffas på ett vanligare och traditionellt sätt för mötet.

Styrelsen återkommer med mer information, kallelsen, handlingarna mm