Vi på förening Kontaktservice vill hälsa dig välkommen till vår digitalmötesplats för seniorer .

Vi startar gruppaktiviteterna tisdag den 26 januari!

Tisdag den 12/1 och tisdag den 19/1, mellan kl.10.00 och 11.00 testar vi, du kan testa och koppla upp dig på vår träff så att du vet hur det fungerar. Vill du prova en annan tid? ordnar vi det också. Ring 0586-621 34.

På vår Sittgympa live kommer ni att få träffa Yvonne Nickelsberg Larsson från RF SISU Örebro län som vanligtvis är sittgympa ledaren på kommunens träffpunkt väster (Nickkällan).

Upplägget och tiderna är desamma varje tisdag och om du är intresserad meddelar vi den praktiska informationen för hur ni ansluter till aktiviteten.

Sittgympan startar kl.10.00 och avslutas kl. 11.00. Ingår kort samtal, träning och vattenpauser.

Vi erbjuder tekniskt stöd från och med kl. 9.30 varje tisdag.

Ni kan delta via dator, mobil eller surfplatta och via en stabil internetuppkoppling. Vi kommer att sända via programmet Zoom.

Mitt namn är Liliana Cortes och jag arbetar som samordnare för Sociala aktiviteter inom Socialförvaltningen och förening Kontaktservice i Karlskoga kommun.

Mer information om Diggi & Tala