Tjejsvängen 2019

Karlskoga Motorweteraners populära ”damrally” nu tillbaka med nytt namn och ny plats för start & målgång. Namnet Tjejsvängen betonar att det inte är ett race, snarare en trevlig utflykt med likasinnade och lite roliga och knepiga uppgifter längs vägen.

Som tidigare handlar det om veteranfordon och klassiker med endast kvinnliga deltagare såväl förare som passagerare. En tidsenlig klädsel är en extra bonus men ingen nödvändighet. Och det förtjänar att betonas att det inte är en hastighetstävling utan en trivsam runda med olika kontroller inlagda.

I år körs rallyt med start & mål vid föreningens nya klubblokal vid Korpkullen i Karlskoga. Starten går lördagen den 17 augusti klockan 11.00. Innan start finns möjlighet att köpa fika.

Nytt för i år är att det inte blir någon lunch efter vägen utan alla ekipage har med sin egen lunch/fikakorg.

För frågor, ring Annika Liliegren tel 070-2615072, mail annika.liliegren@tele2.se eller Eva-Britt Persson tel 070-4531325, mail e.b.persson1@hotmail.com.

Välkommen!