Vår- och sommarprogrammet

Covid 19 lägger sig hämmande som en våt filt över det mesta nu för tiden… När restriktionerna mildras och vad som då går att genomföra är osäkert. Styrelsen har ändå valt att presentera ett program för vårens och sommarens aktiviteter. Vårmönstringen, som frös inne i fjol på grund av coronan, blir förhoppningsvis av i början av maj. Och det är naturligtvis en önskan att de sedvanliga onsdagsutflykterna ska kunna genomföras med början onsdag 12 maj.

På nationaldagen den 6 juni firar vi, om allt går som vi hoppas, Motorhistoriska dagen genom en picknick med start från Korpkullen.

Och så är det dags för både Mopperally och Tjejsvängen i augusti. Så nu hoppas vi att vaccineringen ska avlöpa som planerat och att restriktionerna ska lätta så att vi får en någotsånär normal gammelfordonssommar!