Vart: Red Brick Pub, andra våningen

När: 18 oktober på scen kl 20,00-22,00

Entre: 200 kr (medlem 120kr) Gärna jämna kontanter, vi tar även swish. Förbokning av biljett gäller endast efter bekräftelse av oss via mail och kan endast göras av medlemmar eller tidigare medlemmar i KGA Rock & Bluesförening samt Kristinehamns Blues på mejl : kgarockblues@gmail.com

OBS❗ Begränsat antal platser OBS❗

Vid Bordsbokning maila: restaurang@redbrickpub.se

eller ring på tel. 0586-30800 , förboka gärna vad ni vill äta.

Karlskoga Rock & Bluesförening presenterar stolt , i samarbete med Red Brick Pub , denna hyllning till Torsten ”Totta” Näslund. Vi får höra Ljungbybandet Canadian Club tillsammans med Totta´s gamla vapendragare Nikke Ström och Bengan Blomgren framföra odödliga låtar från Tottas Bluesband´s gedigna repertoar.

Canadian Club startade som ett tributeband till Totta. När dom en tid senare hörde av sig till Nikke och Bengan för en hyllningskonsert 2014 hängde dom på direkt. Canadian Club består av Thomas Einarsson (sång, munspel, gitarr), Tom Johansson (sång) och Peter Hjärpe (trummor)

Dessa herrar backas upp av Bengan Blomgren, gitarrist med ikon-liknande status inom musik Sverige, men även en högte respekterad gitarrist internationellt.

Karlskoga sonen Nikke Ström, basist med en meritlista som en telefonkatalog och som blev Totta´s vapendragare under ca 40 år.

Samt Erik Harrström på klaviatur som ni kanske har sett i Karlskogabandet ELS Bluesband.

Vi i Karlskoga Rock & Bluesförening ser fram emot en nystart efter en tids uppehåll på arrangemangsfronten pga lokalproblem. Speciellt nöjda är vi med Red Brick Pub som kompletterande samarbetspartner.

Varmt välkomna till en kväll i Torsten ”Totta” Näslund’s anda önskar Karlskoga Rock & Bluesförening i samarbete med Red Brick Pub.