OBS OBS Lazy Roosters ersätts av Robert Lighthouse pga sjukdom OBS OBS

Ni som sett fram emot att se Roostrarna skall inte bli besvikna. Dom dyker upp när man minst anar det.

Årets första spelning kör vi på Bofors Mässen ( OBS ny lokal, mitt emot Statoil Karlskoga) där vi har vårt årsmöte kl 18.00 och sedan efter kl 20:00 har vi Lazy Roosters , gamla favoriter hos oss ( efter deras spelning på kga rock & bluesfestival 2010) som spelar redig munspels baserad Chicago blues för oss alla live.

Damma nu av dansskorna och släpp loss. Öl och mat finns i mässen . Åldersgräns 18år .

Medlemmar i Karlskoga Rock & Bluesförening betalar 100 kr och resten 140 kr . Obs Endast Kontanter i Entre´n
Entren öppnar 19,30

Länk från kga rock & Bluesfestival 2010 https://www.youtube.com/watch?v=SJxyVwwpDe8

Mer info om bandet :Lazy Roosters gillar munspelsbaserad blues och har förebilder som Little Walter, Big Walter Hornton och George Smith. Lester Butler, William Clarke, Ronnie Earl och James Harman hör till de ‘modernare’ förebilderna. Musikaliskt föredrar dom enkelheten och materialet består just nu av eget material, skrivet av Kent Liljendahl, samt låtar av bl.a. Sugar Ray Norcia, Ronnie Earl, James Harman och Little Walter. Bandet bildades vid ett uppsluppet “jam” i december 2006. Gitarristen Kjell Store och trummisen Kenth Olsson, båda från Bergslagsmetropolen Nora, spelade redan tillsammans i Örebrobaserade Blues Solution. Sångaren och munspelaren Kent Liljendahl, Kopparberg, och basisten Per Stenmark, Lindesberg, hade spelat tillsammans i ett par olika band, bl.a. Mojodoc’s Bluesband med vilket de gjorde skivan ‘Ain’t Much to Worry About’ 2001. Under hösten 2007 började dom att repa stadigt samtidigt som en demoskiva spelades in hos Real Music Studio, Bromma, Stockholm. Dom hade sina första livespelningar 2008. Lazy Roosters segrade i Scandinavian Blues Contest vid bluesfestivalen i Mönsterås 2008!

Passa på att inviga Bofors Mässen så ni vet vart ni skall ta vägen den 7 Mars när Karlskoga Rock & Bluesfestival går av stapeln.

Lazy Roosters - Kga R&B