Tyvärr måste vi meddela att våran nya,fina sommarfestival är framflyttad till 30-31 Juli 2021 då vi hoppas Coronan släppt greppet och vi kan börja umgås! Ni som köpt biljett behåller den till nästa år, eller så löses den in där ni köpt densamma.
Till dess önskar vi i Karlskoga Rock & Bluesförening tillsammans med MR Event alla en underbar sommar!
Stay safe, sköt om er så hörs och ses vi
LIVE IS LIFE…

Vi är lite wild and crazy och drar igång en helt ny tvådagarsfestival bakom Gamla Pumphuset i Karlskoga tillsammans med MR Events.

På fredag får ni möta dom fantastiska gubarna i E.L.S Band från Karlskoga, det exelenta bandet Top Dogs Delux som bjuder på trumpeter och allt som hör till ett sjumannaband, Legendaren Bill Öhrström ( backad av Doggarna). Vi får även besök av den blytunga trion Pontus Snibb`s Wreck of Blues, å sist men inte minst legendaren, Mats Ronander som hoppar in å gästar med …surpriiise …ett av banden!  Ni som är på plats märker vilket!

Lördag : Albin Lee Meldau, mannen med den souliga rösten, Sofie Reed Duo från USA, Här snackar vi girlpower i kubik, Hightones som ser till att ni får rocka röven av er och sist men inte minst bästa familjen nämligen Lisa Lystam Family Band. Familjen besöker oss för fjärde gången i ordningen i deras raketkarriär! Mycket har hänt sedan sist och dom blir bara bättre och bättre å bättre…

Sen ska ju Kidsen ha sitt å det får dom på Lördagen mellan 11-15 då det blir Ponnyridning, trollerier å bus, musik å ansiktsmålning mm men det bästa av allt är att det är GRATIS för KIDSEN.

Det blir fest, mat å musik på bryggeriudden vid Gamla Pumphuset i Karlskoga.

Vi följer givetvis statens anvisningar gällande folksamlingar under Coronaepedemin men väljer att fortsätta som planerat.
Detta för att det är enklare att ställa in om så krävs.

Biljetter köps på Tickster, ICA Maxi Karlskoga, Rösebäckens cykel & motor.
MVH Karlskoga Rock & Bluesförening i samarbete med MR Event och Karlskoga Kommun mfl