Välkommen att bli medlem i Karlskoga trädgårdsförening

Som medlem i föreningen får du tillgång till ett stort aktivitetsutbud i form av resor, föredrag, kurser, plantmarknader m.m. Dessutom får du rabatt vid köp av varor i vissa butiker och försäljningsställen i Karlskoga med omnejd. Framför allt har du möjlighet att stifta bekantskap med våra övriga ca 300 medlemmar, där du kan utbyta kunskaper och erfarenheter inom odling och trädgård. I vår förening är alla välkomna; om du har stor trädgård eller ingen trädgård alls, om du är kunnig fantast eller nybliven okunnig trädgårdsägare.

Så här går det till att bli medlem

• Gör din anmälan under medlem/medlemsanmälan (klicka här så kommer du till den sidan).
  • Betala in medlemsavgiften 80 kronor till Plusgiro 289002–8 och ange där ditt namn i meddelandefältet.
  • Efter några dagar får du medlemskort, programblad mm på posten