Öppen trädgård i Karlskoga – när trädgården är som bäst

Öppna din trädgård för andra under ett par timmar. Vi vill gärna se olika typer av trädgårdar. Annonsering sker ca. en vecka före visningen via e-post, Facebook, hemsidan och/eller föreningsmeddelande.

Om du vill öppna din trädgård för medlemmarna, meddela Lena Pöpke (du kommer till hennes e-post om du klickar på namnet) tel. 070-223 99 28

Extraöppet på Bergslagscenter i Karlskoga

Elvira med personal på Bergslagscenter bjuder in till VIP-kväll där vi får handla med 20 % rabatt mot uppvisande av medlemskort (vissa varor kan vara undantagna).

Fika finns att köpa.

Trädgårdsresa till Västergötland

Årets resa går till Västra Götaland och Kinnekulle med omnejd där vi besöker vackra trädgårdar, äter god mat och får tillfälle att shoppa på en handelsträdgård. Vi gör två resor på grund av det stora intresset, den 4 och den 11 juni.

07.30. Avresa från Karlskoga busstation, rast i Sandbäcken för fika (var och en tar med sig egen fika) och toabesök
09.30 – 11.00. Besök i Leena Liljestrands trädgård i Mariestad. Leena är ordförande i Svenska pionsällskapet
11.40-12.15. Besök i Munkängarnas naturreservat där ramslöken blommar
12.30-13.30. Lunch på Forshems gästgivaregård. Ramslökssoppa med tillbehör, dricka, kaffe och kladdkaka
14.00-15.20. Besök på Melldala trädgård i Lerdala (handelsträdgård). Vi får 10 % på uteväxter.
16.00-17.30. Besök i Kerstin Peterséns trädgård i Skövde. Kerstin har bl a ovanliga träd och rosor. Hon har även försäljning av växter i liten skala.
17.30. Hemfärd med ett stopp i Sjötorp med kvällsfika på Café Baltzar von Platen
20.00 (cirka). Hemkomst.

RESEVÄRDAR DEN 4 JUNI ÄR