Restriktionerna har lättat och vi kunde ha ett årsmöte där alla var välkomna att vara med fysiskt. Drygt 50 medlemmar slöt upp.

Vi tackar vår förre ordförande Kerstin Birkenflo Lilja för hennes mångåriga engagemang i styrelsen och som dess ordförande under de sista åren och hälsar samtidigt vår nya ordförande, Anja Weidt, välkommen. Dessutom har vi fått hela tre nya styrelsemedlemmar; Eva Eriksson, Joy Toivonen och Katarina Vitez.

Efter årsmötesförhandlingarna fick vi lyssna till Göran Edel från Karlskoga Naturskyddsförening som berättade om hur vi som privatpersoner kan agera för att bidra till ett hållbart samhälle.

Och så ska vi firade vi att Karlskoga trädgårdsförening har uppnått den aktningsvärda åldern av 80 år med tårta och kaffe!

Här hittar du protokollet från årsmötet!