När vi inte kan ordna en plantmarknad på vanligt sätt vill vi uppmana våra medlemmar att dela med sig av sitt överflöd genom att sälja (eller ge bort) via vår Facebooksida "Karlskoga trädgårdsförening medlemmar". Om du är medlem i trädgårdsföreningen och har ett konto på Facebook kan du ansöka om medlemsskap i denna slutna grupp. Där finns det information hur du kan gå till väga för att erbjuda eller fråga efter plantor, sticklingar eller annat som hör till trädgården.

Där finns det också information hur du kan gå med i "Reko-ring Karlskoga" om du hellre vill använda det forumet för att sälja eller köpa. Om du vill sälja måste du också bli medlem av "Reko-ring Karlskoga producent".

(Om du klickar på det som är blåmarkerat så kommer du till respektive sida på Facebook.)