Nytt från oss

Senaste nyheter och information

HÖSTMARKNAD

Den 21 augusti anordnade trädgårdsföreningen sin höstmarknad, i år i samband med Mumblingdagen vid Bofors station. Tio försäljare sålde plantor, inläggningar, hantverk mm. Vädret var perfekt och det var gott om folk som tog del av de aktiviter som fanns att tillgå.

HÖSTENS PROGRAM

Vi hoppas på en smittfri höst där vi kan samlas till olika evenemang som t ex
– Medlemsförmåner hos grossist/plantskola
– Besök i trädgårdar och äppelodling
– Höstmarknad
– Föredrag
– Kranskurs framåt jul

Klicka här så hittar du hela programmet

Karlskoga Trädgårdsförening

Karlskoga Trädgårdsförening grundades 1942 och trädgårdsintresset har sedan dess varit stort. Föreningen vill både vårda sina traditioner och vidareutvecklas. Karlskoga Trädgårdsförening verkar för att samla trädgårdsintresserade i Karlskoga med omnejd att fördjupa sig i sitt intresse. Även du som inte har någon trädgård men är intresserad av växter och odling är välkommen som medlem.

Karlskoga Trädgårdsförening har nästan 400 medlemmar och vi blir gärna ännu fler!

Du kan läsa mer om oss eller kontakta oss vid frågor

Följ oss gärna på Facebook!