18 juli - 2 augusti med start den 18 juli kl. 10.00. 

Till Konstföreningens åtagande hör att främja de ungas deltagande i verksamheten. Därför presenterar vi några av Karlskogas unga konstutövare i årets sommarutställning. 

Linda Andersson har tidigare deltagit i Vårsalongen och gjort sig känd för sin skickliga airbrusch-teknik. På sistone har hon inspirerats mer av jugendstil. Hon har även deltagit i Konst Runt Möckeln

Lina Sandell har alltid målat och tecknat. Hon är utbildad vid Karlskoga folkhögskolas konstnärliga utbildning. Lina har haft utställning i Smältarbyggnaden i Degerfors 2019, tillsammans med Jonathan Östman. Hon är akvarellist men använder även olja och digitala bilder. Hennes landskap och porträtt har en dov, mörk och mystisk atmosfär. 

Fina Saxin, yngst i gruppen, har redan deltagit i en Vårsalongen. Hon målar flitigt, mest akvarell, men även akryl. 

Jonathan Östman är utbildad vid Karlskoga folkhögskolas konstnärliga utbildning samt vid en konstskola i Hjo. Hans fantasivärld är ganska mörk.

AFFISCHUngaKonstnärer
 
VÄLKOMMEN ATT BESÖKA UTSTÄLLNINGEN PÅ ETT TRYGGT OCH SÄKERT SÄTT - VI KOMMER GIVETVIS ATT FÖLJA DE REKOMMENDATIONER OCH RESTRIKTIONER SOM FINNS MED ANLEDNING AV DE RÅDANDE OMSTÄNDIGHETERNA TILL FÖRLJD AV PANDEMIN.