Karlskoga Konsertförening

Brett utbud av musikevenemang med hög kvalitet

Karin Hammar den 25 september

I samband med konserten med Karin Hammar på hotell Alfred Nobel serveras
Jazzig Buffé för 149:-
Baren öppen från 1800
Bordsbeställning 0586-50111

Biljettsläpp

Den 2 september släpper vi biljetterna till 2 konserter:

• Symfonisk Gospel den 16 november:
    Vuxen: 250:- och 10-25 år:125:-. Barn under 10 år går in gratis i sällskap.
  • All you need is love den 24 november:
    Entré vuxna 200:- och ungdom under 18 år fri entré

Du kan köpa biljetter hos ticketmaster.se eller hos Karlskoga Turistbyrå, Kungsvägen 34, tel. 0586-21 61 00. Här tillkommer en serviceavgift.

Höstens program!

Kära publik!

Karlskoga Konsertförening vill erbjuda ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Detta är möjligt tack vare skickligt och engagerat arbete av Kulturskolans lärare, elever och framför allt medlemmarna i vår egen symfoniorkester. Från och med hösten 2018 ingår också jazzkonserter i föreningens program. Inför hösten 2019 har vi ett samarbete med Kultur- föreningsförvaltningen med konserter i Karlskoga konsthall. Vi hoppas att vårt ”Konsertprogram för höstens 2019” ska tilltala dig, så passa  på att boka redan nu in konserterna i din  kalender under våren. På så sätt hjälper ni oss också att upprätthålla kvalitet och omfattning på vår verksamhet.

Du kan ladda hem programmet genom att Program ht -19

Vi ses och hörs!