Karlskoga Konsertförening

Brett utbud av musikevenemang med hög kvalitet

Jazz Invent onsdag 13 november

Välkomna till jazzfest med Karlskogas eget jazzliv!

Kvällen är öppen för både spelande och lyssnande jazzdiggare.

Vi samlas på Hotell Alfred Nobels nyrenoverade lokal och avnjuter musik och mat tillsammans. Restauranten är öppen från kl.18.3o. Konserten startar kl. 19.00

Följande grupper har anmält sitt intresse att delta:
Kjell Anderssons Trio
Just Friends
Stardust jazzband och
Egentligen Tisdag
Presentatör: Acke Svensson

In the Pocket

Som ni kanske har hört så har Sandra stängt Gastro där vi haft förmånen att ha våra jam ”In the Pocket” en tisdag i månaden under flera år.
Detta är vi mycket ledsna för men misströsta inte, har vi lovat mer jazz till Karlskogaborna så har vi.

Höstens två sista jam kommer att gå av stapeln på Red Brick som lovat att öppna upp två tisdagar för vår skull.
De datum som ni redan nu kan skriva in i era kalendrar är den 29/10 samt den 26/11, då dessa jam kommer äga rum.

Vi behöver hjälp av er alla att sprida detta bland vänner och bekanta så att det kommer riktigt mycket folk på dessa jam.

Vi är så angelägna om att detta blir bra så vi är beredda att köra en liten tävling med alla som gillar och delar detta inlägg.
Gå in på Egentligen Tisdags FB-sida och kommentera detta inlägg med delat så är ni med i utlottningen av en 40 minuter lång privatlektion med någon av medlemmarna i Egentligen Tisdag.
Vinnaren kan alltså välja mellan en lektion i saxofon, gitarr, bas eller trummor.
Dragningen sker den 15/10, en tisdag så klart.

Mer detaljer kring nästa jam kommer inom kort.

Stay tuned!

Biljettsläpp

Den 2 september släpper vi biljetterna till 2 konserter:

• Symfonisk Gospel den 16 november:
    Vuxen: 250:- och 10-25 år:125:-. Barn under 10 år går in gratis i sällskap.
  • All you need is love den 24 november:
    Entré vuxna 200:- och ungdom under 18 år fri entré

Du kan köpa biljetter hos ticketmaster.se eller hos Karlskoga Turistbyrå, Kungsvägen 34, tel. 0586-21 61 00. Här tillkommer en serviceavgift.

Höstens program!

Kära publik!

Karlskoga Konsertförening vill erbjuda ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Detta är möjligt tack vare skickligt och engagerat arbete av Kulturskolans lärare, elever och framför allt medlemmarna i vår egen symfoniorkester. Från och med hösten 2018 ingår också jazzkonserter i föreningens program. Inför hösten 2019 har vi ett samarbete med Kultur- föreningsförvaltningen med konserter i Karlskoga konsthall. Vi hoppas att vårt ”Konsertprogram för höstens 2019” ska tilltala dig, så passa  på att boka redan nu in konserterna i din  kalender under våren. På så sätt hjälper ni oss också att upprätthålla kvalitet och omfattning på vår verksamhet.

Du kan ladda hem programmet genom att Program ht -19

Vi ses och hörs!