Karlskogacyklisterna

Evenemang & Aktiviter

Ungdomsträning MTB med Karlskogacyklisterna!

Karlskogacyklisterna bedriver träning på MTB för barn och ungdomar mellan 7 och 17 år. Yngre barn är välkomna med cyklande förälder. Vanligtvis är träningen måndagar kl 17.30-19.00. Plats meddelas i kalendern på Karlskogacyklisternas hemsida. Klicka här för kalender.

I undantagsfall kan vi ställa in träningen (t.ex. i samband med helger), byta samlingsplats eller lägga in extra träningspass.

Kontrollera därför regelbundet Facebookgruppen Karlskogacyklisterna eller här på hemsidan där det finns information om vad som gäller för varje träningstillfälle.

• Alla är välkomna att prova på träningen. Om ni vill fortsätta träna med oss behöver ni vara medlem i klubben. För aktuell medlemsavgift se hemsidan Förening – Medlemsavgifter

• Alla ska ha hjälm, och en cykel med fungerande bromsar. Även medcyklande vuxen.

Gruppindelning

Vid samlingen delas ungdomarna in i grupper efter cykelvana och förmåga. Vår målsättning är att ha fyra till fem grupper beroende på antal deltagare.

Träningen består av teknikträning, lek och viss konditionsträning.

Ibland behöver vi cykla på trafikerade vägar och cykelbanor så det är nödvändigt med trafikvana och god kontroll på cykeln.

Påsk-cykling – Ungdomsträning MTB med Karlskogacyklisterna!

Karlskogacyklisterna bedriver träning på MTB för barn och ungdomar mellan 7 och 17 år. Yngre barn är välkomna med cyklande förälder. Vanligtvis är träningen måndagar kl 17.30-19.00 men nu i påsk startar vi redan kl.16.

Ungdomsträning med Karlskogacyklisterna!

Onsdagscykling med Karlskogacyklisterna!

Välkommen på Mandelsturen med Karlskogacyklisterna!

Varje onsdag träffas vi vuxna, tjejer/killar/kvinnor/män i alla åldrar som vill köra MTB i härligt sällskap ute i våra vackra skogar. Turen varierar varje vecka.

Alla som vill kan vara med då grupper delas upp efter erfarenhet.

Medtag egen cykel och hjälm så bjuder vi på sällskap och guidning.

//Karlskogacyklisterna