Finsammässa 2021

Nätverksträff med Lokala integrationsnätverket

ÄNTLIGEN kan vi bjuda in till ett fysiskt möte med Lokala integrationsnätverket!

Vi bjuds in till Finsams lokaler och får en närmare presentation av bl.a. ESF projektet Språka i samverkan. Givetvis vill vi höra hur ni har det i era verksamheter just nu så ta gärna med olika informationsmaterial om ni har.

När? Torsdag 9:e december kl.13:30-15:00
Var? Finsam Bregårdsgatan 12C
Hur? Finsam bjuder oss på fika, berättar bl.a. om Språka och vi går laget runt för att höra vad som händer och är på gång!

För att förbereda fikat behöver vi veta hur många som kommer så maila din anmälan till sofia.tungfelt@mockelnforeningarna.net.

Väl mött!

MVH Sofia Tungfelt
Verksamhetsledare, Möckelnföreningarna

PS. Besök gärna Lokala integrationsnätverkets hemsida och kom med förslag och synpunkter på dess innehåll: www.mockelnforeningarna.se/integrationsnatverket