Vi bjuder in till en trivselaktivitet i all enkelhet den 6:e December i Karlskoga Brukshundklubbs lokaler vid Fårfallet.
Man kommer som man är och stannar så kort eller länge man vill, vill man bara komma förbi och mingla med lite grannar en stund så gör man det eller om man vill hänga kvar hela kvällen så funkar det jättebra.

Vi kommer bjuda på kokkorv, kaffe och pepparkakor (så lång det räcker), det kommer finnas tillgång till grill om man vill grilla under kvällen och man tar då med sig den mat och dryck man vill ha.
Under kvällen kommer bandet Turning back med lokala förmågor spela för oss och vi har öppet/ är kvar så länge intresse finns

Är man inte medlem så kan man lösa medlemsavgiften på plats och betalar då 100: – vilket då gäller för hela år 2020. För de som redan är medlemmar så är det naturligtvis ingen kostnad alls.
Vid frågor eller vill hjälpa till så kontaktar ni vår festkommitté som består av Margareta Svensson och Emma Eriksson.

Vi ses den 6:e December.

Mvh Styrelsen