När? Söndag 18/9 kl.11:00-15:00
Var? Baggängens IP, Skogsrundans spontanområde och Stråhallen.
Hur? Tillsammans genomförs dagen med Fritidsbanken i Karlskoga i samarbete med Karlskoga kommun, Möckelnföreningarna, Karlskogahem, Svenska kyrkan och Karlskogaandan.

Vad är då GENERATION PEP?
Kronprinsessparet Victoria och Daniel är initiativtagare till Generation Pep och målsättningen är att engagera hela samhället i arbetet.
PEP-dagen ska vara en dag då rörelseglädje och kunskap om ett hälsosamt liv står i fokus. En chans för barn, unga och vuxna att uppleva rörelseglädje i olika former, allt ifrån dans, lek, friluftsliv, idrott och kostkunskap. Fritidsbanken är på plats med fritidsartiklar och ger möjlighet att prova på olika idrotter och aktiviteter, tillsammans med er föreningar och andra aktörer.
Vi vill därför bjuda in er att delta söndag den 18 september och hjälpa till att sprida rörelseglädje och hälsa till alla barn och ungdomar, samt deras föräldrar.
Ta gärna med ett Pop-up tält vid eventuellt regn.
Marknadsbord kommer att finnas med tak men det är begränsad till gång på dessa. Först till kvarn gäller där.
Vanliga bord går bra att låna. Stolar att sitta på får ni ta med själva.
OBS! Ingen försäljning får förekomma.

Boka in denna söndag redan nu och medverka med era kunskaper och fritidsintressen.

För er som känner att ni vill anmäla er redan nu kan göra det till
Marina Sjödahl
Föreningskonsulent
Kultur- och fritidsförvaltningen