Framtidsdagen 5:e oktober kl.16-20

event5 oktober, 2022 - 16:00 - 5 oktober, 2022 - 16:00

Framtidsdagen 5:e oktober 2022!

Framtidsdagen 5/10 kl.16-20 är en mini-mässa på Karlskoga folkhögskola som bjuder in till en kväll för en mer hållbar framtid.

Medverkande:

• 17:30 Ingrid och Nikolas Berg (lärare Framtidens by och Ekopedagogik) föreläser ”Skapa fred med jorden”
  • Restaurang Udden serverar höstsoppa med bröd 50kr
  • Studieförbundet NBV med bl.a.Korpkullens vävstuga
  • Gråbo Trädgård – stadsnära odling
  • Villingen andelsjordbruk – mathantverk från Karlskoga
  • Karlskoga Trädgårdsförening – lär dig odla ärtskott
  • Folkuniversitetet – ”Bruka jorden”-cirkel/tema och “Hållbart mode”
  • Karlskoga kommuns energi- och konsumentrådgivare
  • Karlskoga naturskyddsförening – spara energi
  • REKO-Ring – kom på provsmak!
  • Annika Dawidsson – säljer sin bok “För jordens skull”
  • Rävåsens loppis – gammalt blir nytt i återbruk
  • Sköldkörtelförbundet informerar

Inte anmälda? Kontakta samordnare på Möckelnföreningarna sofia.tungfelt@mockelnforeningarna.net eller ring 070 380 07 15

Under Framtidsveckorna vill vi lyfta aktiviteter, engagemang och tips för att ställa om till ett hållbart samhälle! Mer som händer i länet se HÄR!

Vi har alla vant oss vid att ställa om på olika sätt under de senaste åren till följd av coronapandemin. Gällande klimatet och en hållbar framtid behöver ännu mer göras för vår framtid. Vi vill lyfta de aktiviteter ni gör och visa och ert engagemang för att ställa om till ett hållbart samhälle under några veckor i framtidens tecken!

Folkbildarna i Karlskoga/Degerfors planerar att sammanställa ett program Framtidsveckan 1-9 oktober 2022 i Örebro län.  Framtidsveckan uppmärksammar på olika vis hållbarhetsfrågor och har arrangerats i Örebro län i flera år på initiativ av ROS- Regional omställning i samverkan som är ett nätverk inom civilsamhället.

Jag vill få Möckelnföreningrnas nyhetsbrev