ETT KARLSKOGA FÖR ALLA

Ett Karlskoga för alla

Nytt från oss

Hej världen!

Välkommen till Möckelnföreningarna. Det här är vårt första inlägg på vår nya hemsida. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Våra planerade evenemang och aktiviteter
Laddar… Laddar…

Här kan du läsa mer om oss

Vem är vi?

Ett Karlskoga För Alla som förening är en religiöst och partipolitisk obunden förening.

Vi arbetar för att ge människor som står längst bort från makt, mod och kunskap möjlighet att få makt och ansvar i den egna vardagen genom att samverka som fria och jämlika utan diskriminering.

Vår vision:

Vi tror att mångfald är en styrka och förening Ett Karlskoga För Alla skull arbeta för att främja demokrati och mänskliga rättigheter. Genom studiecirklar, kulturprogram, föreläsningar, utställningar och annat folkutbildningsarbete skall utveckla, fördjupa och bedriva verksamhet som speglar förenings principer. Det grundläggande uppdraget handlar om att:

Öka individers möjligheter att påverka sitt liv och samhällets utveckling utan att förlora sin identitet.

Stärka alla människor att kunna uttrycka sina åsikter och känna sig välkomna.

Öka förståelse för den idéburna sektens roll i det svenska samhället samt förståelsen för de grundläggande demokratiska värderingarna.

Nedan presenteras styrelsen

Rania Aboa Rabii

Mortaza Mohamadi

Sekreterare
Liselott Jensen

Kassör
Amal Zamout

Revisor
Zyad Mowed

Vice Ordförande
Ifrah Hassani

Vikorija Jakushenoka

Yazan Mowed

Vid frågor eller funderingar kontakta oss

Kontaktuppgifter

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

Curabitur blandit tempus porttitor. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec sed odio dui.

• Telefon: 42- 323 23 12
  • E-post: e-post@adress.com