Degerfors Dansklubb

Musiken skalla en trevlig danskväll åt alla

Äntligen är söndagsdanserna igång

Efter en långt uppehåll med söndagsdanserna är vi äntligen igång igen.

Vi hälsar alla gamla och nya dansare välkomna till våra motionsdanser på Hangarvägen 20 i Karlskoga.

Sommar´n 2020

Hej!

På grund av rådande omständigheter kommer ni inte att få ett sommarutskick via brev utan bara ett mail.
De som ännu inte betalat sin medlemsavgift, gör det innan vi rensar bort er från medlemslistan. 🙂
Många av oss är oerhört danssugna och längtar efter att ge oss ut i dansvimlet, träffa alla dansvänner och känna dansglädjen genom kroppen. Lyssna på alla bra dansband och deras låtar samtidigt som vi får god motion och social gemenskap. Vi håller i och håller ut!
Den 16 augusti planerar vi i dagsläget att starta upp söndagsdansen igen, med ett försenat årsmöte. Klockan 18-20:30 drar vi igång musiken och håller årsmötet klockan 19:00.
Vi återkommer med 100% besked i början av augusti.
Njut av sommarvärmen så ses vi förhoppningsvis i höst!

Information från styrelsen

Styrelsen har beslutat följande:

Nr 1: Söndags danserna inställda tills vidare, vi åter kommer med info 14 dagar innan vi startar, troligtvis i höst.

Nr 2: Dressinåkning 6/6 inställt, sitter för nära på dressinerna.

Nr 3: Klubbens 30 års fest inställd flyttad till september 2021.

Nr 4: Sommarutskicket kommer på mail i juni.

Nr 5: Årsmöte är inställt tills vidare, det blir i samband med första söndagsdansen.

Nr 6: Styrelsen önskar alla en GLAD PÅSK o res inte bort o hoppas alla är friska .Ta hand om er o tvätta händerna.

Framflyttat årsmöte och inställda motionsdanser

God kväll!
Årsmötet på söndag den 15 mars är framflyttat till den 13 april i dagsläget.
Degerfors dansklubbs styrelse har som många andra tagit beslutet att hålla motionsdansen stängd. Vi följer utvecklingen av viruset och hoppas att det inte blir så långvarigt och allvarligt som det sägs nu.
Vi öppnar för dans igen måndag den 13 april annandag påsk och har då årsmötet klockan 19:00. Dansen är 18-21💃🕺
Hjärtligt välkomna!
Ta hand om er så hörs vi med vidare info.

Degerfors dansklubbs mail

Vi byter nu mailleverantör, från hotmail till gmail.

Den nya mailadressen är: degerforsdansklubb@gmail.com

Dataskyddsförodningen GDPR

Den nya GDPR(dataskyddsförordningen) inträde den 25 maj. GDPR är ett försök att reglera hur data som gäller enskilda individer får behandlas inom EU. Förordningen syftar till att införa ett nytt tänkande där en central idé är att säkerställa den enskilda individens möjlighet till kontroll över sina egna personuppgifter.

I enlighet med den informerar vi dig om hur Degerfors dansklubb hanterar dina personuppgifter. Vi upprättar ett medlemsregister på våra medlemmar en gång om året, där vi använder oss av förnamn, efternamn, adress, telefonnummer och mailadress. Syftet med dessa uppgifter är att vi använder oss av dem för att kunna kontakta dig kring klubbens verksamhet. Uppgifterna sparas i klubben så länge du är medlem eller längst till föreningens upplösning. Rätt att använda klubbens medlemsregister har styrelsens kassör och sekreterare. Du kan när som helst be att få ta del av eller ändra eller återta dina registrerade uppgifter hos oss. Det gör du genom att medddela sekreteraren.

Behöver du mer information hittar du det på: https://www.datainspektionen.se/