Brf. Tegnér

En bostadsrättsförening som ger dig ett lugnt, säkert och ekonomiskt boende

Välkommen till Brf Tegnér

En bostadsrättsförening som ger dig ett lugnt, säkert och ekonomiskt boende

Vad innebär det att bo i en bostadsrätt?

Som bostadsrättshavare äger Du nyttjanderätten till din lägenhet och föreningen äger själva fastigheten.

Du som medlem har rätt att göra vissa förändringar i lägenheten inom ramen för stadgarnas bestämmelser.

Du äger bostadsrätten och har nyttjanderätt till lägenheten så länge som Du fullgör dina skyldigheter mot föreningen.

Du har rätt att fritt sälja din bostadsrätt eller andel till det pris som Du kan få ut på marknaden.

Aktuell information

Störningsjouren tel:010-516 75 00.

Störningar på TV-sändningen? Ring Sappa AB,

tel:0774-444 744.

Vill ni ha fler kanaler, köp då till digitala programpaket från Sappa.Tel:0774-444 744 eller gå in på deras hemsida www.sappa.se

Får besök som ska sova över och det blir för trångt? Boka våran gästlägenhet på Tegnérvägen 9A, lgh 84, för 150 kr/natt på tel: 551 95.

Frågor eller problem? Ring vicevärden på tel:070-526 44 40. Telefontider mån- fre kl.7-16. Akuta ärenden har naturligtvis ingen telefontid! Får ni inte tag på vicevärden vid akuta problem, ring någon i styrelsen.

E-postadress: info@brftegner.se