Anslut förening/organisation

Anslut din förening till Möckelnföreningarna, som ansluten förening får du tillgång till alla våra tjänster.

För att ansluta din förening i Möckelnföreningarna fyller du enkelt i formuläret nedan.

Faktureringsuppgifter

Vill du även vara med i webbportalen välj alternativ nedan:

Vår förening vill ha en hemsida i Möckelnföreningarnas webbportal.

Vår föreningen vill ha en evenemangs-sida i Möckelnföreningarnas webbportal.

Vår förening vill länka till sin befintliga hemsida från Möckelnföreningarnas webbportal.

Vänligen välj 1-3st alternativ som beskriver er förening bäst.

IdrottSportMiljö & NaturFolkbildningSamfundFunktionsrättTeaterMusikKulturSocialaBarn & UngdomMötesplatsIntresseföreningMotorHjälporganisationerEtniskförening

Ange 1-2st valfri alternativ som beskriver er förening. Tillexempel "Fotboll" eller "Rollspel" (Valfritt)

Jag har läst och godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Möckelnföreningarnas integritetspolicy.

Frågor?

Sofia Tungfelt