Summercamp 2018

TA CHANSEN ATT PROVA AMERIKANSK FOTBOLL!!

Karlskoga Wolves erbjuder killar och tjejer i alla åldrar att prova på amerikansk fotboll.
Ledare är vår QB Rex Dausin från USA som nu spelar i Wovles. Campen är vecka 25 och 26 måndag, tisdag och onsdag kl. 13-15. Vi är på kanalplan. INGEN KOSTNAD.

Utrustning: Gymnastik- eller fotbollsskor, Träningskläder och vattenflaska.

Anmälan sker här

Karlskoga Wolves U19

Dags för seriens andra match och hemmapremiär för U19. Kristianstad Predators står för motståndet. Båda lagen har vunnit sina premiärmatcher och vi ser fram emot en tuff drabbning.

Matchen startar kl. 15 och spelas på Nobelstadion.

Vi har kafé med hembakat bröd och grillen erbjuder hamburgare. FRI ENTRÉ!

Karlskoga Wolves slutspel Div 1

Karlskoga Wolves möter Jönköping Spartans. Nu har Wolves chansen att ta revanch för förlusten i grundserien mot Jönköping. Matchen spelas på Kanalplan lördag den 5 augusti kl. 13. Vi har försäljning av kaffe, läsk, hembakat bröd och grillade hamburgare.

Karlskoga Wolves seniorer

Då är det dags för match mot Örebro Black Knights utvecklingslag.

Vi har servering med kaffe, hembakat, grillade hamburgare mm.

Matchen spelas på Stora Vallas konstgräsplan

Karlskoga Wolves U17

Karlskoga Wolves möter Göteborg Marvels i U17 västra på Kanalplan. Matchen börjar kl. 13.00. Vi har servering med kaffe, hembakat bröd, grillade hamburgare mm. FRI ENTRÉ!

Karlskoga Wolves seniorer

Karlskoga Wolves möter Borås Rhinos i DIV 1 västra. Matchen börjar kl. 13.00. Vi har servering med kaffe, hembakat bröd, grillade hamburgare mm. FRI ENTRÉ!

Seriepremiär Wolves seniorer

Äntligen är det dags för våra seniorer att spela igen. Efter två års uppehåll så är vi tillbaka. Vi möter Jönköping Spartans I DIV 1 västra. Matchen spelas på Stora vallas konstgräsplan. Vi har servering med kaffe, hembakat bröd, grillade hamburgare mm. FRI ENTRÉ!

Seriepremiär U17

Karlskoga Wolves U17 möter Örebro Black Knights i seriens första match. Matchen spelas på Kanalplan. Vi har kaffe, grillade hamburgare, korv mm i vår servering. Hjärtligt välkomna.