Webbtjänser

Vi erbjuder våra medlemsföreningar kostnadsfria hemsidor och evenemangssidor

Webbsida

Som medlemsförening hos Möckelnföreningarna får ni en gratis hemsida med fri support och fri handledning när ni ansluter er till Möckelnföreningarnas portal. Vi erbjuder en mall med en mängd olika redigeringsinställningar för att kunna göra er sida så individuell som möjligt, anpassad efter era ändamål och önskemål.

Evenemangssida

För de medlemsföreningar som vill behålla sina ordinarie hemsidor men som ändå vill synas i vår kalender och på tv-skärmen i stan kan vi erbjuda gratis evenemangssida. Er förening kan själv publicera kommande evenemang på den egna evenemangssidan och informationen skickas då automatiskt till Möckelnföreningarnas portalkalender.

Om ni har frågor kring våra webbtjänster, tveka inte att kontakta vår webb & support-ansvarig:

Daniel Sanell
Webb & Support-ansvarig