Nu är vi äntligen redo med roliga nyheter i skatehallen.
Som ni ser till höger på sidan så har vi som tidigare nämnt fasta öppettider.
Dessa gäller både kickbike och skateboard fram till sommaren 2019.

Åldersuppdateringar

Alla som är under 10 år skall ha med målsman eller annan vuxen som kan ha uppsikt över sig.

Alla som är under 12 år måste minst ha hjälm som skyddsutrustning.

Prisuppdateringar

Vi har också tänkt införa säsongskort. Där du som medlem har möjlighet att köpa inträde för en hel säsong, som innebär från hösten när vi öppnar hallen till våren när vi stänger för sommaren.

Kostnaden kommer att vara 600:-

Är man sugen redan nu att skaffa sig ett sådant kort fram till sommaren 2019, kan man köpa ett sådant för ynka 300:-

Kioskuppdateringar

Kioskverksamheten drar igång med försäljning utav chokladbars, burkdricka och kaffe!

Sittplatser är planerade att fixas i korridoren, så att vi har en ren och fin hall.

Halluppdateringar

Ny curb/manualpad anländer snart till Rampaborg!

Tävlingsuppdateringar

Styrelsen planerar inför Kultu- och föreningskalaset den 25:e maj, mer information kommer angående detta nästa månad. Medlemmar kommer att få möjlighet att delta i dessa planer.

Parkeringsuppdateringar

Parkering hänvisas till innergården vid Ekeby blommor (p-avgift). Alternativet är att ställa sig på Möckelngymnasiets parkering.

Vi ses i Rampaborg!