Fr.o.m. måndagen den 29:e Oktober (imorgon!!!) öppnar Rampaborg upp portarna efter omfattande ombyggnation.
Ny fräsch miniramp och chinabank i megautförande!
Och som ni redan vet kommer vi ha öppet även för kickbikes vissa dagar!

Öppettider v.44
Måndag 29/10 17-19 Skateboard & kickbike
Tisdag 30/10 17-19 Skateboard & kickbike
Onsdag 31/10 18-20 Skateboard endast!
Torsdag 1/11 17-19 Skateboard endast!

Priser:
Medlemskap 100kr (första gången)
Dagsinträde 20kr

När ni blir medlem i Rampaborg får ni tillgång till en försäkring om någon olycka skulle inträffa på vägen till/från eller under tiden för aktivitet i Rampaborg. Ni hjälper också föreningen att växa och kunna utvecklas med att bygga nya saker i hallen.

Vi kommer till en början ha lite varierande öppettider, dessa kommer att bestämmas veckovis och postas på vår hemsida www.rampaborg.se (här alltså). Vi ber er därför att ta för vana att kolla in vår hemsida med jämna mellanrum för att hålla er uppdaterade.

En viss del av åkytan kommer vara avstängd tillsvidare. Vi ber er ha överseende med detta och hoppas ni kan njuta av vad Rampaborg har att erbjuda ändå. Vi har som ambition att slutföra denna del av rampaborg under hösten.

Välkomna!

/Styrelsen