Karlskoga Skateboardförening

Rampaborg / Oasen / Ekeby DIY

Sommarstängt

Yes! så ligger det till mina vänner.
Nu är det sommar och skateboardarna rullar utomhus som de bör!
Vi ses på Oasen i sommar. Dock kan ni hålla utkik här på hemsidan efter akuta regnperioder med öppettider. Man vet aldrig! ha en härlig sommar allihopa!

Kultur- och föreningskalaset!

I år kör vi prova-på-skate under Kultur- och föreningskalaset i Karlskoga.
Vi kommer att befinna oss vid boforsudden bredvid brandstationen mellan 10:00-14:00
Kom och häng med oss, prova åka bräda, lägg några sköna trick på ytan!

Du är grymt välkommen!

Nyheter efter styrelsemötet!

Nu är vi äntligen redo med roliga nyheter i skatehallen.
Som ni ser till höger på sidan så har vi som tidigare nämnt fasta öppettider.
Dessa gäller både kickbike och skateboard fram till sommaren 2019.

Åldersuppdateringar

Alla som är under 10 år skall ha med målsman eller annan vuxen som kan ha uppsikt över sig.

Alla som är under 12 år måste minst ha hjälm som skyddsutrustning.

Prisuppdateringar

Vi har också tänkt införa säsongskort. Där du som medlem har möjlighet att köpa inträde för en hel säsong, som innebär från hösten när vi öppnar hallen till våren när vi stänger för sommaren.

Kostnaden kommer att vara 600:-

Är man sugen redan nu att skaffa sig ett sådant kort fram till sommaren 2019, kan man köpa ett sådant för ynka 300:-

Kioskuppdateringar

Kioskverksamheten drar igång med försäljning utav chokladbars, burkdricka och kaffe!

Sittplatser är planerade att fixas i korridoren, så att vi har en ren och fin hall.

Halluppdateringar

Ny curb/manualpad anländer snart till Rampaborg!

Tävlingsuppdateringar

Styrelsen planerar inför Kultu- och föreningskalaset den 25:e maj, mer information kommer angående detta nästa månad. Medlemmar kommer att få möjlighet att delta i dessa planer.

Parkeringsuppdateringar

Parkering hänvisas till innergården vid Ekeby blommor (p-avgift). Alternativet är att ställa sig på Möckelngymnasiets parkering.

Vi ses i Rampaborg!

Nyheter vol 1

Hejsan! igår hade den nya styrelsen möte för första gången.
En sammanfattning över allt nytt som kommer att ske i föreningen är på ingång.

För närvarande kan vi informera er att vi beslutat ha fasta öpettider. Från och med imorgon Måndag (11/3) Gäller följande öppettider fram till sommaren:

Måndagar: 19-21
Tisdagar: 18-20
Onsdagar: 18-20
Torsdagar: 18-20
Lördagar: 12-14

Både kickbikes och skateboards är välkomna under alla ovanstående tider.

Under vecka 11 kommer fler nyheter! vi ses i hallen!

Gamla brädor?

Rampaborg söker skateboards! Just det! Har du en gamal bräda som bara ligger och skräpar i garaget? Du kanske har ett par truckar i kylen? Eller ett gäng kullager under madrassen! Vi i Rampaborg är alltid ute efter extradelar till våra medlemmar. Vi försöker bygga upp en bank utav brädor som förstagångs-besökare kan låna och teståka på.

Dumpa junket hos oss!

Föreningsträff

Torsdagen den 8:e November kl.18.45 har kommunen kallat oss till en föreningsträff, på plats får vi träffa några av kommunens politiker och företrädare från Kultur- och föreningsförvaltningen i Karlskoga kommun. Några av föreningens representanter kommer att närvara och vi skulle gärna se att några av våra yngre medlemmar kunde följa med oss. Om ni skulle vilja närvara kan ni skicka ett mail till Nicklas eller Rickard för att anmäla intresse.

Yrrving@gmail.com
Rilloepo@gmail.com

/Styrelsen

Rampaborg öppnar för hösten

Ombyggnationen utav Rampaborgs skateboardlokal är nu 80% klar. Detta innebär att man nu kan komma och åka igen! Denna gång är både Skateboard OCH kickbikes välkomna.

Besök Rampaborg.se för att se aktuella öppettider!

RAMPABORG ÖPPNAR!!!

Fr.o.m. måndagen den 29:e Oktober (imorgon!!!) öppnar Rampaborg upp portarna efter omfattande ombyggnation.
Ny fräsch miniramp och chinabank i megautförande!
Och som ni redan vet kommer vi ha öppet även för kickbikes vissa dagar!

Öppettider v.44
Måndag 29/10 17-19 Skateboard & kickbike
Tisdag 30/10 17-19 Skateboard & kickbike
Onsdag 31/10 18-20 Skateboard endast!
Torsdag 1/11 17-19 Skateboard endast!

Priser:
Medlemskap 100kr (första gången)
Dagsinträde 20kr

När ni blir medlem i Rampaborg får ni tillgång till en försäkring om någon olycka skulle inträffa på vägen till/från eller under tiden för aktivitet i Rampaborg. Ni hjälper också föreningen att växa och kunna utvecklas med att bygga nya saker i hallen.

Vi kommer till en början ha lite varierande öppettider, dessa kommer att bestämmas veckovis och postas på vår hemsida www.rampaborg.se (här alltså). Vi ber er därför att ta för vana att kolla in vår hemsida med jämna mellanrum för att hålla er uppdaterade.

En viss del av åkytan kommer vara avstängd tillsvidare. Vi ber er ha överseende med detta och hoppas ni kan njuta av vad Rampaborg har att erbjuda ändå. Vi har som ambition att slutföra denna del av rampaborg under hösten.

Välkomna!

/Styrelsen