Sånger i Advent

Söndagen den 16 december klockan 15.00 är du välkommen till Kedjeåsgården för vårt traditionella arrangemang ”Sånger i Advent”.
Det blir på sång och musik av Sölve Berglund och Monica Albertus ger oss några julbetraktelser.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Nolsokna byalag.

VÄLKOMMEN!

Vårt plusgiro försvinner

Byalagets plusgiro försvinner den 1 oktober i år. Från och med detta datum skall alla betalningar göras till vårt bankgirokonto 460-1647.

Det går också bra att använda swish.

• 123 335 2036 – Fiskeavgifter
  • 123 344 5707 – Medlemsavgifter
  • 123 312 6844 – Serveringen på Kedjeåsgården

På måndag den 24 september börjar vi åter med yoga i Kedjeåsens skola.
Vi träffas varje måndag klockan 1830 (obs tiden ändrad fr.o.m. 15 okt) för ett pass på 50 minuter.
Instruktör är som vanligt Daniel och kostnaden är 50 kronor per tillfälle.
Vi håller på fram till i mitten av december varefter vi gör en liten paus över jul och nyår.

VÄLKOMMEN!

LISA – hitta rätt hjälp i Karlskoga – Degerfors

Enligt Svenska akademiens ordlista kan lisa betyda lindra, mildra eller att göra något mindre svårt. Det kan också betyda att ge lättnad eller det lite ålderdomliga uttrycket bereda vederkvickelse.

Hemsidan vill visa på vilken hjälp som finns att få i Karlskoga och Degerfors. Det kan handla om rådgivning eller samtalsstöd. Kanske har du blivit utsatt för ett brott eller blivit diskriminerad. Kanske mår du inte så bra, fysiskt eller psykiskt. Det finns olika organisationer i Karlskoga och Degerfors som kan erbjuda hjälp för den som behöver. Här finner du information till vart du kan vända dig.

Hemsidan är resultatet av ett samarbete mellan Möckelnföreningarna och Region Örebro. Ta gärna kontakt om du har frågor eller synpunkter!

Det skriver Emil Lundkvist
som är verksamhetsledare i Möckelnföreningarna

LISA finns som en länk under rubriken BOKMÄRKEN på Nolsoknas hemsida.