NKJk

« Nov   Jan »

Adventsöppet vid Bofors station

03 december 2017 11:00

Den första advent hålls öppet på Bofors Stationsområde, de olika ”innevånarna” på stationsområdet visar upp sina verksamheter. NKJk håller väntsalen öppen samt säljer varmkorv.

Studiecirkel – Modelljärnväg Nkjk

Bofors station

Föreningen har fått en modelljärnväg skänkt, den ska sättas upp i väntsalen till beskådande för allmänheten. Dock är det en hel del jobb med järnvägen innan vi kommer så långt. Under den här studiecirkeln ska vi sätta samman järnvägen så att den blir driftduglig.

Loppis vid Bofors station

23 september 2017 10:00

Bofors station

Välkommen till loppis vid Bofors station! Du som vill fynda dyker upp och ser vad som finns att erbjuda. Du som har något att sälja och vill ställa upp ett bord eller öppna din baklucka, anmäl intresse till Anders Nygren, tel 070-568 88 15 eller email hundpina@telia.com

Medlemsmöte

05 september 2016 17:00

Medlemmarna träffas som vanligt kl 17 vid Bofors station. Intresserade utomstående får gärna hälsa på!

Medlemsmöte

03 oktober 2016 17:00

NKJK medlemsmöte

Medlemsresa till Västervik

09 juli 2016 08:00

Vi åker tåg till västervik och tittar på smalspårsjärnvägen Västervik – Hulstfred. Endast för medlemmar.

Tisdagsträff

12 december 2017 09:00 - Återkommande evenemang

Bofors station

Medlemmarna träffas (de som kan) och jobbar med olika saker på stationsområdet. Det kan vara gräsklippning, jobb med utställningen eller lite vad som helst. Och kanske kanske kanske blir det lite kaffe med struntprat också 😉

Utställning i väntsalen på Bofors station

Bofors station

Kom och titta på vår utställning i väntsalen, som är öppen på söndagar mellan 12 och 16. Se på bilder från forna tiders järnvägar här i trakten, och annan materiel på och vid järnvägen! Ställ frågor till järnvägsgubbarna och -gummorna, berätta era egna historier runt järnvägen.   Gratis inträde, men lämna gärna ett (frivilligt) bidrag!