DET FINNS STÖD ATT FÅ

Kvinnoföreningen mot våld i Karlskoga/Degerfors arbetar mot mäns våld mot kvinnor, tjejer och barn. Vi driver ett skyddat boende, öppen stödverksamhet och informationsspridning inom vårt område. Verksamheten vänder sig till alla som definierar sig som tjejer och kvinnor.

Är du utsatt för våld och vill komma i kontakt med oss, eller söker du skyddat boende? Vardagar mellan 8.00-16.00 når du oss via telefon 0586-39500 eller kontakt@jourenmaggan.se, kvällar och helger når du oss på telefon 070-7733880.

Vid en akut situation, ring 112! Tveka inte att ringa till polisen vid pågående våld, de kan hjälpa dig och eventuella barn att lämna hemmet.

Alla tjejer och kvinnor är välkomna att engagera sig i vår verksamhet. Det krävs att du deltar i vår studiecirkel som vi genomför minst en gång om året. Om du är intresserad är du välkommen att maila oss på jour@jourenmaggan.se. Du kan också stötta vår verksamhet genom att bli medlem, läs mer under fliken "bli medlem".

• Måndag-Fredag, kl. 08.00-16.00
  • Telefon: 0586-39500

• Måndag-Fredag 16.00-08.00 och helger
  • Telefon: 070- 773 38 80

E-post: jour@jourenmaggan.se

BEHÖVER DU STÖD?

Är du utsatt för våld? Vi är en ideell förening som erbjuder stödsamtal och skyddat boende till kvinnor och barn som är utsatta för våld. Vi har tystnadsplikt och du kan vara anonym när du kontaktar oss. Du når oss på 0586-39500 på dagtid, övriga tider går det att nå oss i akuta fall på 070-77 33 880.

SKYDDAT BOENDE

Vi driver ett skyddat boende för kvinnor och barn som behöver fysiskt skydd. Vi tar emot placeringar av socialtjänsten, men du kan också komma på egen hand. När du bor hos oss erbjuds du stödsamtal och stöd med myndighetskontakter och annat. Vi har hög säkerhet på boendet med bland annat säkerhetsdörr med kamera samt skottsäkra fönster.

TJEJJOUREN CILLA

Är du en yngre tjej som funderar över något eller behöver stöd, pepp eller råd? Då kan du kontakta vår tjejjour. På tjejjouren finns stödpersoner som vet hur det är att vara tjej, och du kan fråga om vad som helst. Varje torsdag mellan klockan 19.00-21.00 kan du chatta med oss. Du kan vara anonym och alla vi på Tjejjouren har tystnadslöfte, det innebär att vi inte får föra vidare det du berättar för oss till någon annan.

Vill du stötta vår verksamhet? Bli medlem idag!

Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Som medlem bjuds du in till våra förningsevenemang, och om du är intresserad av att vara mer aktiv kan du kontakta oss på jour@jourenmaggan.se så berättar vi mer.

Sekretess

Nått om sekretess och GDPR kan ligga här ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Vad är våld?

Mäns våld mot kvinnor, tjejer och barn är ett av våra största samhällsproblem i Sverige och världen. Oändligt många tjejer, kvinnor och barn far illa på olika sätt. Många är utsatta av någon de har eller har haft en nära relation till, men det kan också vara en släkting, bekant eller annan som utsätter en för våld. Vi arbetar för att informera och förändra samt så stöttar vi utsatta i vår verksamhet. Är du utsatt för våld? Vi finns här för dig!