Näset

Junis 1540 Vårbrodd Karlskoga
Bygg lego och upptäck anda roliga saker som Junis gör.

Karlskoga Sportdykarklubb
Karlskoga Sportdykarklubb erbjuder ung som gammal en möjlighet att få en insikt om världen under ytan. Genom att öva och träna på ett säkert och utvecklande sätt ges en möjlighet att se djur och växter i nära och tropiska vatten. Alla över 14 år kan teckna sig för ett prova på dyk under dagen.

Örebro Rättighetscenter
Finns på plats och berättar om sin verksamhet och svarar på dina frågor om diskriminering.

Korpen Karlskoga MIF
Spela boule med oss vid på banorna vid Näset. Vi berättar om Korpens aktiviteter där vi arrangerar
tipspromenader, söndagsdanser i Storfors, stavgång, seniorgymnastik, Tomtesmyg  (december) mm.

Scouter från Räävåskyrkan

Equmeniascout i Räävåskyrkan

Boforsstationsområde

Karlskoga Trädgårdsförening
Föreningens medlemmar säljer av sitt överskott av plantor, krukväxter och fröer.

Karlskoga Motorweteraner

Nora Karlskoga Järnvägsklubb NKJK
Modelljärnväg samt utställning om yrkesgrupper/personer vid järnvägen i Karlskoga. Försäljning av korv och dricka

Marie Johansson Gadde
Välkommen till min ateljé på andra våningen i Bofors gamla station. Här finns främst bilder i blandade tekniker, tex akvarell, akryl och olja men även keramik i olika bränningstekniker.

Karlskoga-Degerfors Släktforskarklubb
information om hur man släktforskar. Kursverksamhet. Medlem i släktforskarförening.

Korpkullens vävstuga