Anmälan

Kultur- och föreningskalaset är ett ”knytkalas” där vi bjuder in aktörer att delta och därmed bli medarrangörer. Alla som medverkar bidrar med sitt inslag. Vi hoppas det blir en dag med spännande prova-på-aktiviteter, uppvisningar, musik, dans och teaterinslag. Vidare hoppas vi på intressanta föreläsningar och utställningar.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för Kultur- och föreningskalaset  men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

Områden
Näset ligger naturskönt vid Möckelns strand med stora ytor att visa upp sin förening eller organisation på, samtidigt som det är ett tillfälle att erbjuda prova-på-aktiviteter och rekrytera nya medlemmar.

Bofors stationsområde är ett vackert kulturområde. Där finns bl.a. en park, arbetarmuséet Gråbo, två stationshus och café. Tillgången till lokaler under tak är begränsade men det finns gott om utrymme i parken.

Anmälan
Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag.  Anmälan var senast 29 april, men du har fortfarande möjlighet att anmäla dig via formuläret nedan.

Näset: Marina Sjödahl, 0586 – 614 20, marina.a.sjodahl@karlskoga.se
Bofors stationsområdet: Emil Lundkvist, 070 – 202 13 35, emil.lundkvist@mockelnforeningarna.net

Vid dåligt väder kommer B-hallen/Nobelhallen att användas för den verksamhet
som skulle ha varit vid Näset.

Ansvarig aktör (förening, organisation, konstnär, artist mm)

Telefon kontaktperson

E-post kontaktperson

Välj utställningsplats
NäsetBofors stationsområde

Ni som valt Näset har möjlighet att låna marknadsbord (Först till kvarn! 2,20 x 60, 25 st.)
Vill ni låna marknadsbord?

Ni som valt Näset har möjlighet att låna övrigt bord. (1,50 x 70)
Vill ni låna övrigt bord?

Ni som valt Näset. Finns önskemål om el?

Ni som valt Bofors stationsområde Vilka önskemål om utrustning/material finns? Mikrofoner/el/lokal/tält/bänkar/stolar/bord. (Vi hjälper till så långt det är möjligt)

Kommer ni arrangera en offentlig aktivitet med en hålltid?
Gäller både Näset och Bofors stationsområde.
Uppvisning / guidning / föreläsning?
(Vi beslutar hålltiden, för att samköra med andra aktörer.)

Om ja, beskriv aktiviteten.

För att vi ska kunna marknadsföra er. Beskriv gärna lite om ert bidrag
på Kultur- och föreningskalaset.

Finns bilder eller logotyp som eventuellt kan publiceras ihop med er aktivitet?
Bifoga de här:

Jag förstår att politiskt eller religiöst propaganda ej får förekomma.