Försäkringar

Karlskoga Motorweteraner samarbetar med försäkringsbolaget If för att kunna erbjuda förmånliga försäkringar för medlemmarnas gammelfordon. För att kunna åtnjuta denna förmån krävs ett medlemskap i KMW och att du tar kontakt med Berne Dahl för en besiktning och dokumentation av fordonet för att kunna bestämma vilket skick det befinner sig i vid försäkringstillfället.

För att försäkra fordonet som veteran tillämpas en rullande 30-årsgräns.

Innan dess kan fordon äldre än 20 år försäkras som Klassiker.

Kontakta Berne Dahl på Syrenvägen 8, 69142 Karlskoga, telefon 0586-54614 för mer information!

Karlskoga Motorweteraner samarbetar numera även med MHRF-försäkringar. Har du en bil, mc eller lätt lastbil som är minst 20 år kan du teckna en MHRF-försäkring. För mopeder är åldersgränsen 30 år. Medlemskap i KMW är även här en förutsättning.

Besiktningsman för MHRF:s försäkringar är Martin Jörgensen och han kan kontaktas på telefon 0586-45279.