Snart invigningsdags!

Lördag 4 maj är det dags att inviga vår nya klubblokal i  Korpkullen vid Bofors station. Evenemanget börjar klockan 10.00 och själva invigningen sker klockan 12.00. En stor och bärande del av arrangemanget är en veteranfordonsutställning och flera andra klubbar är inbjudna. Men det är också viktigt att alla KMW-medlemmar som kan ställer upp med sina fordon.

Förutom utställningen kommer det att finnas fikaservering, korv & hamburgarförsäljning och tipspromenad. Det kommer alltså att krävas en stor arbetsinsats för att få det att löpa smidigt och ge ett gott intryck av vår förening. Så ställ upp! Har du möjlighet att ta ett pass till exempel i insläppet för att lotsa in deltagande veteranfordon så hör av dig till någon i styrelsen och anmäl dig så snart som möjligt!

Tillsammans gör vi invigningen till en oförglömlig start på en ny tid i en ny lokal!

Länk till inbjudan Vårmönstring 2019