Garageträff

Över 90 år men med ett näst intill knivskarpt minne! En garageträff hos Bror Segerström bjuder på en rik hågkomst ur Karlskogas och bröderna Segerströms motorhistoria. Anekdoterna var många och oftast festliga när vi gästade Bror i hans garage. Men ett och annat korn av sorg smög sig in vid minnet av förolyckade kamrater, en bister verklighet i motorcykelsportens hårda värld.

I garaget har bror en samling av speedway- och ismotorcyklar som figurerat under hans långa motorliv. Bland annat en isracer med ram från Folke Spik (trimmare och rammakare nästgårds) gjord enligt Brors egna intentioner och lägre än normalt. Men också en gammal Rex med gengasaggregat som fungerade som Brors pendlingsfordon under ransoneringen…

Det blev en minst sagt givande stund där legendaren också, med teknikens hjälp, visade ett bildspel över sin bana på tävlingsbanorna.