Shoutin Red, Ellas Event 21/2

Ellas Event

Söndag 21/2 2016 Kl 17,00  Shoutin´ Red

Plats:  Ellas Event, puben, Värmlandsvägen 8, Karlskoga

Tjugofyraåriga Shoutin’ Red är ett, relativt, nytt ansikte på den svenska blues och rootsscenen. Hon sjunger och spelar akustiskt med starka band i den tidiga bluesen och inspireras av artister som Memphis Minnie. Shoutin’ Red gör sig just nu ett namn på bluesscenen främst i Stockholm och har setts på bluesjammen i Hedemora, Fagersta och på Wirströms, St Clara och Stampen i Stockholm där hon gjort ett stort avtryck med sitt speciella sound och unika röst. Sommaren 2013 fick hon Jenny Bohman stipendium och deltog i Blues Summer Camp i Hedemora, där hon fick många kontakter, bland annat Brian Kramer, Bert Deivert, och Nikke Ström (Nationalteatern). Shoutin’ Red fick även ett stipendium från Centrum Fort Worden i Port Townsend, USA, för att åka på workshop och lära av USA’s ledande akustiska blueselit. Hon hyllades och välkomnades varmt av mentorer och musiker, bland annat Jerron Paxton, Dom Flemons (Carolina Chocolate Drops, US), och Eleanor Ellis. Resan fortsatte ner till Clarksdale, Mississippi där Shoutin’ Red spelade på flera jukejoints och klubbar. Även där mottogs hon med öppna armar, fick kontakter och ombads att komma tillbaka.

Ni som inte sett henne i Åmål eller på Karlskoga bluesfest 2015 får nu en ny chans att upptäcka detta stjärnskott. Shoutin`Red förflyttar oss till det tidiga USA med enbart sin gitarr och fantastiska röst. Att lyssna på denna talang ( förövrigt med anknytning till Degerfors) kan få vem som helst att få ståpäls.

Hitta mer här  http://www.shoutinred.com/

Entre : 150 kr (120 kr medlem i Kga R&B) Obs gärna kontant betalning Obs

Insläpp kl 17,00

On stage kl.18,00 och rundar av ca 20,00

Klicka här för smakprov

Bordsbokning per telefon vid mat 070-8582719 eller på mail ellasevent@hotmail.com  Fullständiga Rättigheter .

Helstekt fläskfilé med potatisgratäng 149kr    Förbokas
Pasta oxfilé gorgonzola 129kr                              Förbokas
Fika 39kr  Kaffe med alternativ muffins, kanelbulle, mjuk kaka.
Ella´s nattmeny finns även tillgänglig och behöver inte förbokas.
Chicken Basket med pommes frites  – 99 kr
Nachos med salsasås -55 kr
Vårrullar med dipsås –50 kr
Pytt i panna med rödbetor –69 kr
Väl mött för en härlig blues kväll !
felicia1 felicia6 felicia8