Karlskoga Bofors Motorbåtsklubb

Vårmöte 2019

Missa inte Vårmötet

Torsdagen den 21 Mars i klubblokalen, Folkets hus, ingång från Centrumleden

Vi får besök av Per Grywenz från Svenska Sjö som kommer att informera om båtförsäkringar

Klubbmästare – vakans

Som ni säkert sett så är det en vakans som skulle behöva fyllas i form av klubbmästare.

Valberedningen vill gärna ha in förslag och har du någon som du tror skulle passa i den rollen och tycker det är kul att arrangera t.ex. nån familjeaktivitet på holmen i sommar eller nått annat kul så hör av er till Mattias Karlsson 070-696 11 93 eller Torbjörn Hammarbäck 070-639 15 13, det går naturligtvs att föreslå sig själv om man vill.

Hemsidan

Sedan en tid tillbaka är nya hemsidan på plats, vi kommer nu jobba för att utveckla den mer under våren men vi tar gärna emot ideer/förslag på vad som kan göras bättre.

Ett problem som observerats  är att om man använder mobiltelefon och går via domänen www.kbmk.se för att komma till hemsidan så uppför sig delar av hemsidan lite märkligt.
Det man kan prova med att använda adressen http://www.mockelnforeningarna.se/Kbmk/ som är den plats där hemsidan faktiskt ligger på så verkar det fungera bättre,  detta är något som vi naturligtvis undersöker men i skrivande stund inte har någon lösning på.

Surfar man från vanlig dator så har ännu inga problem rapporterats.

Kanske får vi en stund över på vårmötet att diskutera mer kring hemsidan.

ELKORT !

Du som vill använda el till båten på Holmen köper ett elkort av Stugmästaren…

Priset är 250 kr /säsong

eller 40kr / dygn