Karlskoga Bofors Motorbåtsklubb är belägen i Björkbornshamnen i Karlskoga. Här finns ramp för sjösättning samt kran som lyfter upp till 3500kg. Sjötsättning kan assisteras med traktor. Hamnen har plats för ca 100 båtar med bombredd på max 4 meter. I hamnen finns vatten och el samt en gästplats.

Till klubben hör också Sträcknäsholmen (Klubbholmen) där vi erbjuder medlemmarna gemensamhetsutrymmen i form av klubbstuga, sanitetshus, bastu och bryggplatser med el. På holmen finns från och med 2015 möjlighet till septiktankstömning.

Vintertid finns möjlighet till uppställning av båt i hamnen.

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas faucibus mollis interdum. Donec sed odio dui. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.