Våren – Sommaren 2009

Fällkväll

kl. 18.00

Studieförbundet Vuxenskolans lokal

Fällkväll! Gör egna fällor för att hålla rådjuren borta! Tag med grön oasis, bambukäppar och sax! Föranmälan till Christina Larsson tel 725669 eller Lena Pöpke tel 319 11.

14 mars

Årsmöte

kl. 14.00

Finska Föreningens lokal i fd Karlbergskyrkan

Anette Mallalieu Sandh från Rosengården i Nora: ”Med rosor som passion”. Årsmötesförhandlingar. Kaffe. Blomsterauktion

Plantmarknad

kl. 9-13

Katrinedalsskolans skolgård

Här finner du ett stort utbud plantor från duktiga amatörer och professionella försäljare.

Bussresa Stockholm

kl 8.00

Samling busstation Karlskoga

Ulriksdals trädgård. Vi hinner även med ett ytterligare trädgårdsresemål under dagen. Hemresa via Enköpings parker. Anmälan på årsmötet.

Slutet av maj

Besök Dalens växthus

kl 18.00

Vid Östra kyrkogården

Vi får åter besöka växthusen när det blommar som mest. Tidpunkt meddelas i lokaltidningarna. Airi Tuovinen guidar

Rosengården och Loka

kl 9.00 Samåkning samling Sjöviksplan

Vi besöker Rosengården i Nora och åker sedan vidare till Loka Brunn för att äta lunch där. Föranmälan till Christina Larsson tel 725669

2-5 juli

Bussresa östra Skåne

kl 8.00

Samling busstation Karlskoga

Mer info på årsmötet. Intresserade kan därefter vända sig till M Cornelid tel 505 98 för att få prel program utskickat.

Rosinventering

kl. 15-18

Grönfeltsudden

Vi deltar i rosuppropet! POM (Program-met för Odlad Mångfald) och Henrik Morin söker odlingsvärda rosor som odlats i 60 år. Välkomna med era rosor!

11 augusti

Rolands Plantskola

kl. 17.00

Samling Sjöviksplan

Vi har tillfälle att besöka Rolands plantskola i Rudskoga och vi får då som föreningsmedlemmar handla perenner till grossistpriser. Passa på!