Våren 2014

Våren – Sommaren 2014

1 febr

Föredrag med Veronica Holmén kl. 14.00 Prisma Nytillträdda stadsträdgårdsmästaren Veronica Holmén berättar om sin roll som stadsträdgårdsmästare och hennes framtidsvisioner för det gröna Karlskoga

23 mars

Årsmöte kl. 14.00 Rävåskyrkan Marco Åkesson från Lindesbergs plantmarknad pratar om växters härdighet, möjligheter och utmaningar i vårt klimat.

6 april

Biodling och äpplemusteri kl. 14.00 Prisma Hur viktiga är våra bin? Vad innebär det att ha biodling hemma? Silvana Sartor berättar. Christina Larsson berättar vad vi kan göra med våra äpplen på hösten.

23 april

Plantmarknad Trädgård & Café i Lindeberg kl. 16.30 Samling Sjöviksplan Plantmarknaden i Lindesberg håller öppet till kl 20.00 för trädgårdsföreningen. Vi får 30% rabatt. Kom ihåg medlemskortet.

17 maj

Plantmarknad kl. 9.00-13.00 Loviselundsskolans gård Här finner du ett stort utbud plantor från duktiga amatörer och professionella försäljare.

2 juni

Lindesbergs plantmarknad kl. 16.30 Samling Sjöviksplan Kvällsresa/möte hos Lindesbergs plantmarknad.

14 juni

Endagsresa till Värmland kl. 8.30 Busstation Karlskoga Vi besöker privata trädgårdar och handelsträdgård. Vi äter i fyren i Säffle. Kostnad ca 400 kr. Medtag fikakorg.

12 aug

Rolands plantskola kl. 17.00 Samling Sjöviksplan Här har vi ett bra tillfälle att hitta fina plantor till våra trädgårdar till förmånliga priser.