Ulrica Fritzon berättar om sin trädgård

kl. 14.00

Restaurang Prisma

Ulrica Fritzon från Mullhyttan berättar och visar bilder om hur hon har byggt upp sin trädgård, som i dag innehåller ca 600 träd och mängder av andra växter. Läs mer på Ulricas Blogg:

18 mars

Årsmöte

kl. 14.00

Missionskyrkan

Årsmöte med föredrag av Stadsträdgårdsmästaren i Örebro, Lars-Erik Krafve, som berättar om planteringar och stadsparken i Örebro. Kaffeservering och lotteri.

Plantmarknad

kl. 9-13

Loviselundsskolans skolgård

Här finner de ett stort utbud plantor från duktiga amatörer och professionella försäljare,.

Besök Brickegårdens koloniområde

kl. 18.00

Samåkning, samling Sjöviksplan

Vi besöker Brickegårdens koloniområde i Karlskoga. Guidning av någon av koloniägarna. Samåkning e egna och andras bilar.

Resa till Sörmland

kl 08.00

Samling Karskoga busstation

Vi åker till några privata trädgårdar i närheten av Flen, Ekenäs, trädgård och ev besök på någon handelsträdgård i mån av tid och väder.

Anmälan till Marianne senast den 1 maj. Tel 0586-505 98 eller 070-316 64 65

14 augusti

Rolands plantskola

kl 17.00

Samåkning, samling Sjöviksplan

Vi har tillfälle att besöka Rolands Plantskola i Rudskoga och vi får som föreningsmedlemmar handla perenner till grossistpriser. Passa På.

23 augusti

Besök i fjärilsparken, Karlskoga

kl 18.00

Samling vid småbåtshamnens parkering, Björkborn

Vi gör ett återbesök i fjärilsparken för att se hur den har utvecklats under året som gått. Ta gärna med en picknickkorg, barn o barnbarn.